Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Alfa Romeo MiTo

Nieuws: Alfa Romeo MiTo

Prijzen bekend

21.08.2008

Alfa Romeo heeft de prijzen van de MiTo bekendgemaakt. De auto staat vanaf medio september bij de dealers en is verkrijgbaar vanaf € 17.495,-. Hiervoor beschikt de auto over een 78 pk sterke 1.4 liter benzine. Dieselen kan vanaf € 21.195,-.

Alfa treedt voor het eerst toe in het compacte B-segment en zet daarmee de aanval in op Mini en de toekomstige Audi A1. Vanaf medio september staat de nieuwe MiTo bij de dealers en is dan verkrijgbaar met een drietal benzinemotoren en twee diesels. Het gamma van de benzinevarianten start met een 1.4 liter met 78 pk. Dit basismodel kost minimaal € 17.495,-. De turbo-aangedreven versies met 120 en 155 pk starten respectievelijk bij € 20.795,- en € 22.095,-. Dieselen kan met de 1.3 liter JTDm motor (90 pk) of de 1.6 liter JTDm met 120 pk. Beide motoren beschikken over een turbo. Voor de minste dieselvariant moet de koper € 21.195,- bij de dealer achterlaten, terwijl de sterkste versie minimaal € 22.995,- kost.

Drie uitrustingniveaus
Alfa Romeo MitoBoven op de basisprijzen kan de koper nog kiezen uit een drie uitrustingniveaus: Progression, Distinctive en Sport. Voor de Progression rekent Alfa € 1.000,-. Een Distinctive-uitvoering kost bovenop de basisprijs € 1.400,- en voor een Sport wordt € 3.150,- bij de koopsom opgeteld. Standaard beschikt de MiTo over zeven airbags, een zesversnellingsbak, elektrisch bedienbare ramen, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging, toerenteller, in hoogte en axiaal verstelbaar stuur en in hoogte verstelbare bestuurdersstoel. De standaard veiligheidsuitrusting bevat onder meer het DNA-systeem, Vehicle Dynamic Control, Dynamic Steering Torque, ASR antislipregeling, ABS en Cornering Break Control.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model