Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Alfa Romeo MiTo

Nieuws: Alfa Romeo MiTo

MiTo blijft 14% bijtelling en MRB-vrij

26.12.2012

Met de MiTo 1.3 JTDm-diesel heeft Alfa Romeo een A’s in handen, ook in 2013. Want door de motor aan te scherpen valt het model blijvend in de 14%-bijtellingsklasse vallen. Particulieren kunnen nog steeds rekenen op vrijstelling van wegenbelasting.

Alfa Romeo zag kans om de CO2-uitstoot van de 1.3 JTDm-motor omlaag te brengen van 90 naar 88 g/km. En dat betaalt zich uit in Nederland, want hierdoor hoeft de eigenaar geen BPM én geen belasting te betalen. De zakelijke rijder betaalt 14% bijtelling. Het vermogen van de JTDm-diesel daalde gelukkig niet mee; dat blijft onveranderd 85 pk en 200 Nm (vanaf 1.500 tpm). In welke mate de verbeteringen invloed hebben gehad op het gemiddelde verbruik meldt Alfa niet, in plaats daarvan geeft de fabrikant op dat op een volle tank 1.285 kilometer afgelegd moet kunnen worden.

Limited Edition
Tot de standaarduitrusting van iedere Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm behoort onder meer handbediende airconditioning, radio/CD/MP3-speler, Alfa Romeo DNA (waarmee het karakter van de aandrijflijn is in te stellen), Hill Holder en ESP.
Speciaal voor de zakelijke rijder is er nog de Limited Edition. Deze uitvoering is ook nog voorzien van een middenarmsteun vóór, parkeersensoren achter, climate control in plaats van handbediende airco, cruise control en volledig Frau-lederen bekleding. De Alfa Romeo MiTo Limited Edition staat in de prijslijst vanaf € 19.950,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model