Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Alfa Romeo MiTo

Nieuws: Alfa Romeo MiTo

Alfa Romeo MiTo krijgt update

15.02.2011

Voor modeljaar 2011 heeft Alfa Romeo de MiTo een kleine update gegeven. Met nieuwe kleuren, nieuwe bekledingsstoffen en een opgewaardeerde QV-uitvoering staat de MiTo er voor het komende jaar weer fris bij.

"Het zijn de details die het verschil maken".O Het is een veelgehoorde opmerking van de Italiaanse fabrikanten. Mede om die reden is de MiTo op detailniveau vernieuwd. Zo zien we nieuwe bekledingsstoffen voor het dashboard en de deurpanelen en werden de stoelen licht aangepast. Opvallend is de nieuwe kleur 'Bronzo Metal' die Alfa voortaan aan de optielijst is toevoegd.

Alfa Romeo MiTo QV
MitoMeest spraakmakende nieuws is er voor de MiTo QV. De sportiefste van het stel is voorzien van een nieuwe omlijsting van het onderste deel van het front, alcantara op de sportstoelen en een volledig zwart uitgevoerd dashboard. Om het QV-gevoel te benadrukken is er groen-witte detailafwerking toegepast op de stoelen, het stuur, de handremgreep en de knop van de versnellingspook. Nieuwe 18 inch lichtmetalen wielen alsook lekker dikke sportstoelen van Sabelt completeren de nieuwe mogelijkheden voor de QV. Het enige waar het nu nog aan ontbreekt is de spectaculaire MiTo GTA. Zou die ooit nog komen?

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model