Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Alfa Romeo MiTo

Nieuws: Alfa Romeo MiTo

Alfa Romeo MiTo in de etalage

11.06.2013

Zonder enige aankondiging positioneert Alfa Romeo de MiTo in de etalage. De Junior, zoals het actiemodel door het leven gaat, wordt tijdelijk toegevoegd aan het gamma en is alleen uit voorraad leverbaar. Het model kost € 15.950,-.

Normaal gesproken hebben we het over 'met een vanafprijs van', 'de prijslijsten beginnen bij' of 'kost minimaal'. Bij de Alfa Romeo MiTo Junior is dat net even anders. Hij is namelijk alleen uit voorraad leverbaar. Een optielijst zal bij de bestelling ontbreken en ook motorisch gezien heb je geen keuze, alleen de 0.9 liter TwinAir-benzinemotor met 85 pk is beschikbaar. Dat betekent overigens dat de MiTo Junior in aanmerking komt voor 20% bijtelling bij zakelijk gebruik. Het kleurenpalet bestaat uit grijs, wit en zwart.

Progression
De MiTo Junior staat qua standaarduitrusting gelijk aan de Progression, maar die € 1.400,- duurder is. Voor de standaarduitrusting van de Junior betekent dat dat hij beschikt over onder meer handbediende airconditioning, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen vóór, een in hoogte en diepte verstelbaar, met leder bekleed stuurwiel en metalen 16 inch velgen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model