Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Alfa Romeo MiTo

Nieuws: Alfa Romeo MiTo

Alfa Romeo MiTo bijgepunt voor 2014

18.06.2013

De komende maanden kondigen autofabrikanten hun producten voor het volgende modeljaar weer voor. Alfa Romeo is een van de eerste. Maak kennis met de MiTo van modeljaar 2014.

Met een aantal kleine cosmetische wijzigingen moet de Alfa MiTo er weer even tegenaan kunnen. Naast een chromen omlijsting voor de grille heeft de Italiaanse B-segmenter vooral van binnen een opfrisbeurt gekregen. Naar gelang de uitvoering kunnen de stoelen in nieuwe kleurstellingen geleverd worden en het nieuwe, 5 inch grote aanraakgevoelige scherm is voortaan voorzien van het bekende Uconnect-systeem. Uconnect wordt beschikbaar met of zonder navigatiesysteem van TomTom en heeft altijd de mogelijkheid om verschillende apparaten te koppelen via Bluetooth, USB of AUX. Het streamen van audio en het voorlezen van inkomende berichten worden ook mogelijk door de integratie van dit systeem. Daarnaast wordt er bij verschillende uitvoeringen verschillende dashboards geleverd. Alles om het personaliseren van de MiTo naar een zo hoog mogelijk plan te tillen.

0.9 TwinAir
De techneuten hebben ook nog een verrassing in petto. In de motorbeugels van de MiTo kan namelijk nu ook de 0.9 TwinAir met 105 pk gehangen worden. De 145 Nm sterke tweecilinder-benzinemotor kennen we al uit onder andere de Fiat 500L en voorziet de MiTo van een verbruik van slechts 4,2 l/100 km en een uitstoot van 99 g/km. Net niet genoeg voor 14% bijtelling, maar daar heeft Alfa Romeo de 1.3 JTDm, een 85 pk sterke dieselmotor, voor. Gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak met zes verzetten haalt de MiTo-diesel een topsnelheid van 184 km/h en de sprint vanuit stilstand naar 100 km/h duurt 11,4 seconden.

Wanneer de licht opgefriste Alfa Romeo MiTo bij de dealers staat is nog niet bekend, evenals de prijzen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model