Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Alfa Romeo Milano

Nieuws: Alfa Romeo Milano

Naakt

09.07.2009

Dit zijn de eerste beelden van de naakte Alfa Romeo Milano. De foto’s zijn vermoedelijk gemaakt door een medewerker van het Italiaanse merk die ons een unieke inkijk in de fabriek van Alfa Romeo geeft.

De opvolger van de Alfa Romeo 147 moest nog weken geheim blijven, maar een medewerker van het merk besloot anders. Hij nam zijn camera mee de fabriek in en schoot de eerste beelden van de naakte hatchback. De opvolger van de 147 krijgt waarschijnlijk weer een gewone naam mee in plaats van een nummer. Zo circuleert de naam Milano al maanden rond.

IAA in Frankfurt
Alfa Romeo MilanoDe eerste modellen van de Milano rollen onder het mom van 'pre productie' van de lopende band. Na inspectie en controle van deze modellen zal de echte productie starten. De onthulling van het model zal dan ook niet lang op zich laten wachten. Tijdens de IAA in Frankfurt zal het Italiaanse merk het model introduceren. Begin 2010 zullen de eerste exemplaren op de openbare weg te spotten zijn.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model