Auto Salon Genève 2013
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Alfa Romeo Gloria

Nieuws: Alfa Romeo Gloria

Alfa Romeo peilt meningen met Gloria

18.02.2013

Alfa Romeo zal de Gloria meenemen naar de Autosalon van Genève. Het studiemodel is ontworpen door de studenten van het Istituto Europeo di Design in Turijn en moet reacties uitlokken van met name de consumenten uit Azië en Noord-Amerika.

De Alfa Romeo Gloria is een flinke knaap. In lengte meet de sedan een gezonde 4,7 meter en in de breedte is dit 1,92 meter. De hoogte bedraagt dan weer slechts 1,32 meter, maar dit doet de krachtige doch gracieuze proporties van de studie enkel goed. In de wielkasten wonen 20 inch wielen van OZ Racing en die staan van as tot as een stevige 2,9 meter van elkaar verwijderd. Helaas blijft het voorlopig bij deze ene foto, maar later duiken er ongetwijfeld meer op.

Pixels
Let ook even alvast op de bruine plakkaten in de motorkap. Die zijn van leder, verwijzend naar de Alfa's van weleer. Het betreft overigens nog een voorstelling, want de Glora kan je niet aanraken en erin zitten is al helemaal onmogelijk. De Gloria bestaat namelijk enkel uit pixels. Maar Alfisten kunnen er wel mee aan de slag als ze dat willen. Aan de hand van een tablet is het mogelijk de Gloria via een car-configurator naar eigen smaak in te vullen. Wij hebben liever dat de Gloria ook daadwerkelijk gebouwd gaat worden. Als de opvolger van de Alfa 166 bijvoorbeeld.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model