Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Alfa Romeo Giulietta

Nieuws: Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo hijst Giulietta in driedelig grijs

22.07.2012

Zakelijke rijders opgelet! Speciaal voor jullie heeft Alfa Romeo de Giulietta Business Executive samengesteld. Luxe, comfort en 20% bijtelling staan daarbij centraal en uitgerust met geïntegreerde navigatie zou te laat komen bij een afspraak nooit meer voor moeten komen.

De Alfa Romeo Giulietta in figuurlijk driedelig grijs is verkrijgbaar in combinatie met twee krachtbronnen. Opteer je voor de benzine dan ben je gewezen op de 1.4 liter Turbo met 170 pk. Uitgerust met de optionele TCT-transmissie sprint deze in 7,7 seconden naar de 100 km/h en kan hij een top halen van 218 km/h. Een handbak is standaard. Dat is ook het geval bij de dieselvariant, om precies te zijn de 1.6 JTDM met 105 pk en een koppel van 320 Nm.

Uitrusting
Volgens Alfa is de zakelijke rijder al overwegend tevreden als een auto is uitgerust met een audio- en navigatiesysteem, airconditioning, parkeersensoren en de mogelijkheid om handfree te kunnen bellen. De Giulietta is daarom hiervan voorzien. Buiten dat is het model nog bedeeld met Alfa's DNA-technologie waarmee het rijkarakter is in te stellen en Blue&Me, het systeem dat streamen van muziek  via smartphone, MP3-speler of USB-stick mogelijk maakt.

Prijzen
De Alfa Romeo's Giulietta met 1.6 JTDm-dieselmotor en 1.4 MultiAir-benzinemotor staan als Business Executive beide in de prijslijst voor € 29.550,-. De benzineversie met TCT-transmissie is leverbaar vanaf € 31.450,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model