Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Alfa Romeo Giulietta

Nieuws: Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta TCT heeft prijs

07.11.2011

Voortaan kan ook Alfa Romeo een automatisch transmissie met dubbele koppeling leveren. Deze zogeheten TCT is vooralsnog alleen te verkrijgen op de Giulietta, en daarvan zijn de prijzen bekend gemaakt.

De TCT-automaat is beschikbaar op de 170 pk sterke versies van de Alfa Romeo Giulietta en kan qua karakter aangepast worden via Alfa's DNA-selector in de middenconsole. Ook de besturing en de gaspedaalresponse veranderen mee. Naast sneller is de TCT met dubbele koppelingsplaten ook zuiniger in vergelijking met een handgeschakelde versnellingsbak.

Prijzen
Alfa Romeo GiuliettaPrijzen beginnen bij € 28.850,- voor de Alfa Giulietta TCT 1.4 MultiAir. Accelereren naar 100 km/h verloopt met 7,7 seconden een tiende sneller dan met de handgeschakelde versie. De topsnelheid van de benzineversie ligt op 218 km/h. Als gemiddeld brandstofverbruik geeft Alfa 5,2 l/100 km voor dit model op met een bijbehorende CO2-uitstoot van 121 g/km, wat 20% bijtelling betekent.  
In combinatie met de eveneens 170 pk sterke 2.0 JTDm-diesel verloopt de spurt naar honderd in 7,8 seconden en bedraagt het verbruik 4,5 l/100 km. De CO2-uitstoot ligt op 119 g/km en ook dit is goed voor 20% bijtelling. Prijzen van de Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm met TCT starten bij € 32.850,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model