Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Alfa Romeo Giulietta for Maserati

Nieuws: Alfa Romeo Giulietta for Maserati

Alfa Romeo Giulietta for Maserati

08.12.2011

Maserati-dealers zullen tijdelijk een vreemd merk onder de hoede nemen. Tussen de GranTurismo, GranCabrio en de Quattroporte zal straks een Alfa Romeo staan te pronken. Maar niet zomaar een. Het gaat om een exclusieve Giulietta met een oplage van slechts 100 exemplaren.

De Alfa Romeo Giulietta for Maserati zoals de speciale editie voluit heet is gebaseerd op het topmodel in het programma, de Quadrifoglio Verde. Onderhuids dus de 1.75 liter TBi-turbobenzinemotor met 235 pk en 340 Nm, goed voor een spurt naar 100 km/h in 6,8 seconden en een top van 242 km/h. Ook rolt de auto op speciaal afgewerkte 18 inch wielen met daarachter rode remklauwen.

Uniek details
Wat deze Giulietta vooral uniek maakt is het Venere-lederen meubilair in de kleur Maserati Brown, de speciale instaplijsten met daarin de namen van beide merken en de plaquette in de middenconsole. De accenten zijn gelegd met inlegstukken van geborsteld aluminium. Naast deze bijzondere details is de Giulietta for Maserati rijkelijk bedeeld met welkome voorzieningen als Bi-Xenon-verlichting, koplampen met AFS-functie, een navigatiesysteem, Blue&Me, een AUX-ingang en automatische klimaatregeling.

Wat de prijs bedraagt van de Alfa Giulietta for Maserati en of het model ook naar Nederland komt is niet bekend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model