Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Alfa Romeo Giulia Veloce

Nieuws: Alfa Romeo Giulia Veloce

Alfa Romeo Giulia Veloce: een sportiever randje

20.09.2016
Veloce is een bekende naam bij Alfa Romeo. Al in 1956, met de introductie van de Giulietta, hing Alfa de toevoeging aan haar modellen. En de naam is terug. Nu op de Giulia. Het is een verwijzing naar een sportiever model dat gepositioneerd wordt boven de 'gewone' Giulia's maar uiteraard onder de Quadrifoglio.
In eerste instantie herken je de Giulia Veloce aan het exterieur. Specifiek ontworpen bumpers, zwarte sierlijsten rondom de ramen, een sportievere diffusor achter evenals een dubbele uitlaat en 19 inch lichtmetalen wielen behoren tot de Veloce-uitrusting. Aluminium<br>Hetzelfde sportieve gevoel ervaar je ook binnenin de Giulia Veloce. Met zwart leder beklede sportstoelen, een sportstuurwiel en aluminium strips op het dashboard wekken een extra sportief gevoel op.Vierwielaandrijving<br>Alleen maar opsmuk is het overigens niet. De Giulia Veloce markeert meteen de introductie van twee nieuwe motoren. De eerste is een 2.0 liter benzinemotor. De viercilinder is geheel uit aluminium opgetrokken en ontwikkelt een vermogen van 280 pk en een koppel van 400 Nm. Eveneens nieuw is de 2.2 liter dieselmotor met 210 pk en 470 Nm. Vierwielaandrijving en een 8-traps automaat maken het sportieve plaatje compleet.<br>
 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model