Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Alfa Romeo Brera Ti

Nieuws: Alfa Romeo Brera Ti

Brera ook in TI-kostuum leverbaar

25.09.2008

Turismo Internazionale (TI) staat bij Alfa Romeo voor sportieve modelvarianten. En na de Alfa Romeo 159 TI krijgt ook de Brera zo’n behandeling. De TI-kuur heeft voornamelijk betrekking op het gene wat zichtbaar is. Motorisch is er niets veranderd.

Een Brera in TI-uitvoering is bij de marktintroductie uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met de benzineversies 2.2 JTS en de 3.2 liter V6. De 2.4 JTM-diesel zal later in TI-kostuum verkrijgbaar zijn. Maar wat maakt een Brera TI nou zoveel spannender dan een normale Brera? Eigenlijk zijn er niet eens zo heel veel verschillen. Dat heeft de Brera eerlijk gezegd ook niet nodig. De 19 inch wielen zijn gebaseerd op die van de 8C Competizione en vallen het meest op. Ze komen lekker uit de verf in combinatie met de felrood gekleurde Brembo-remklauwen. En het onderstel is stugger afgeveerd, waardoor de wegligging van de 2+2 coupé is verbeterd.

Interieur
Alfa Romeo BreraIn het interieur tref je dikke lederen sportstoelen met glanzend TI-embleem. Donker geborsteld aluminium sieren het dashboard, maar optioneel zijn deze delen ook in carbon verkrijgbaar. Wie nog meer geld bij de dealer achterlaat kan het gehele dashboard in het leer steken. Standaard zijn het stuurwiel en de pookknop al met leer bekleed. Het instrumentarium straalt wit licht uit. Hierdoor moet een extra sportieve sfeer opgewekt worden. De aluminium voetpedalen completeren het TI-pakket.

Herft 2008 in de showroom
De Alfa Romeo Brera TI zal officieel worden onthuld tijdens de Autosalon van Parijs. Vanaf volgende maand zal de 2+2 coupé bij de Alfa-dealers arriveren.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model