Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Alfa Romeo 8C Spider

Nieuws: Alfa Romeo 8C Spider

Eindelijk: Alfa Romeo 8C Spider

21.02.2008

Alfa Romeo heeft eindelijk de knoop doorgehakt en toont in Geneve het productiemodel van de 8C Spider. Deze bloedmooie open versie van de al even schitterende 8C Competizione Coupé gaat nog dit jaar in productie. Onder de motorkap een 4.7 liter V8 met niet minder dan 450 pk aan vermogen.

Alfa Romeo 8cOp het Concours Villa d'Este in 2006 onthulde Alfa Romeo de 8C Competizione Spider. De open versie van de 8C Competizione bleef lange tijd in de schaduw staan van zijn coupé-broeder, maar de geruchten leefden voort. Alfa Romeo liet eerder al doorschemeren dat er aan een productieversie gewerkt werd, maar nu is het concreet. Nog dit jaar gaat de 8C Spider in productie. De oplage is beperkt en net als bij de Coupé zullen er slechts 500 exemplaren van worden geproduceerd.

450 pk sterke V8

Het design is wederom oogstrelend en de droom van liefhebbers van Italiaanse bolides en Alfa´s in het bijzonder. De overeenkomsten met de Coupé zijn uiteraard sterk, maar toch heeft de auto een eigen gezicht. Onder de motorkap ligt een 450 pk sterke V8.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model