Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Alfa Romeo 4C

Nieuws: Alfa Romeo 4C

Alfa Romeo presenteert prijzen van de 4C

17.09.2013

Alfa Romeo heeft de prijzen bekend gemaakt van hun jongste telg, de 4C. Voor € 59.650,- staat de vederlichte sportwagen bij de alfa-dealer. Geen verkeerde prijs als je ziet wat je er voor krijgt!

Want waar vind je nog een 240 pk sterke achterwielaangedreven sportwagen die in 4,5 seconden op de honderd zit voor minder dan 60 mille? En dan te bedenken dat de Italiaan 895 kilo weegt, gebouwd wordt door Maserati, een hoogstaand koolstofvezel monocoque bezit en uit vele moderne kunststoffen en metalen is opgetrokken. Grazie Alfa!

Launch Edition
Kleine teleurstelling is dat Alfa laat weten dat de nog lichtere 4C Launch Edition uitverkocht is. Voor € 68.141,- kreeg je onder meer een aangepast sportonderstel en de nodige carbon onderdelen. Maar ook de 'gewone' 4C belooft een feestje te worden. De nieuwe 1.750 cc turbobenzinemotor is altijd gekoppeld aan de TCT-transmissie met dubbele koppeling. Hij krijgt standaard 17 inch- voor en 18 inch velgen achter, een sperdifferentieel, LED-dagrijverlichting, radio/MP3-speler en het DNA-systeem met zich mee. Met dit laatste systeem is de afstelling van je 4C te adapteren. Nieuw daarbij is de optie 'Race' die naast Dynamic, Natural en All Weather door Alfa Romeo is toegevoegd. Opmerkelijk is dat de Italianen standaard geen airco monteren om de fanaticus de kans te geven zijn Alfa zo licht mogelijk te houden. Deze klimaatregelaar is overigens wel gewoon gratis te bestellen. Optioneel zijn er onder meer rood- of zwartleren zetels en 19 inch velgen verkrijgbaar. De lederen opbergtas en 4C-trolley zorgen er ten slotte voor dat je helemaal bij je auto matcht. De eerste reeks 4C's worden begin volgend jaar in Nederland afgeleverd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model