Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Aerokit Turbo voor Porsche 911

Nieuws: Aerokit Turbo voor Porsche 911

Porsche 911 Turbo (S) 'plakt' nog beter met Aerokit

05.02.2015

Maatwerkatelier Porsche Exclusive introduceert een visuele traktatie voor bestaande en nieuwe eigenaren van de 911 Turbo en Turbo S. Het optionele stylingpakket luistert naar de naam Aerokit Turbo.

Hoewel de de 911 Turbo en de nog krachtigere Turbo S nu niet bepaald muurbloempjes zijn, kunnen ze optisch altijd sportiever, meent Porsche Exclusive. Daarom is er de nieuwe Aerokit Turbo ontworpen, dat de Turbo's tevens nog meer downforce op hoge snelheden geeft.

De inhoud van de Aerokit Turbo bestaat uit een additionele frontsplitter onder de voorbumper en een compleet opnieuw ontworpen achterspoiler die het 911 Turbo-silhouet nog net wat meer karakter en sportiviteit geven. De achterspoiler is bovendien voorzien van zogenoemde winglets, de opstaande randjes zoals die ook kenmerkend zijn voor de 911 GT2 van de 993-generatie, een van de meest begeerde Elfers ooit. Witte achterlichtunits maken het geheel af.

Meer downforce
Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. Zo neemt dankzij de Aerokit de neerwaartse druk bij een snelheid van 300 km/h toe met 17 kilogram tot 26 kilogram. In de Speed-setting welteverstaan. In de Performance-setting kantelt de achterspoiler een aantal graden, waardoor de neerwaartse druk zelfs toe kan nemen met 18 kilogram tot 150 kilogram.

De Aerokit Turbo is af fabriek te bestellen bij Porsche Exclusive, maar je kunt het ook achteraf laten monteren via Porsche Tequipment.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model