Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: AC Schnitzer ASC1

Nieuws: AC Schnitzer ASC1

1-serie ASC1 van AC Schnitzer

08.05.2008

Bij AC Schnitzer worden alle BMW’s en MINI’s aangepast naar eigen smaak. Dus ook de BMW 1-serie Cabrio moet eraan geloven. Het optische spoilerwerk is voor alle motorvarianten beschikbaar. Motorisch past AC Schnitzer alleen de 135i, 120d en 123d Cabrio aan.


AC Schnitzer heeft de scherpe lijnen van de 1-serie onderstreept met een atletisch bodykit. De ´spieren´ van BMW's nieuwste cabriolet worden zodoende extra versterkt. De BMW oogt een stuk agressiever. Een flinke onder- en achterspoiler in combinatie met een diffucer moeten de sportieve historie van BMW onderstrepen. Zij-skirts zorgen ervoor dat de voorspoiler en achterspoiler vloeiend in elkaar overlopen. Een gwijzigde sportgrille, sestroomlijnde spiegelsmaken het exterieur af.

BMW 1 serie AC SchnitzerNatuurlijk misstaan enorme wielen het geheel niet. AC Schnitzer biedt de klant dan ook voldoende keus uit haar uitgebreide assortiment. Velgen met bijhorende brede banden zijn verkrijgbaar in diverse varianten met diameters in 17, 18 en 19 inch.

Carbon

Volgens AC Schnitzer kon het interieur van de 1-serie Cabrio ook wel wat opsmuk gebruiken. Hoewel AC Schnitzer subtiel te werk is gegaan. Carbon is het toverwoord en daar heeft AC Schnitzer dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt. Zo zijn veel delen van het dashboard, de middenconsole, het stuurwiel, de versnellingspook en de handrem met dit lichte materiaal materiaal.

Opgepepte motorchips

BMW 1 serie AC SchnitzerZoals gezegd levert AC Schnitzer niet voor alle motorvarianten een tuningskit. Bezit je een BMW 135i, 120d of 123d Cabrio? Dan is AC Schnitzer je graag van dienst. Het motorvermogen van de 135i stijgt door de aanpassingen van de Duitse tuner naar 360 pk (was 306 pk). De 120d krijgt er 23 pk en brengt vervolgens 200 pk over naar de achterwielen. De 123d levert 240 pk af. De winst van 36 pk.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model