Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Abarth 695 Tributo Ferrari

Nieuws: Abarth 695 Tributo Ferrari

Een ´Ferrari´ voor € 34.900,-

03.12.2010

De nauw in samenwerking met Ferrari samengestelde Abarth 695 Tributo is geprijsd. Nederland krijgt vijftien van de in totaal 1.199 exemplaren van deze exclusieve 500 toegewezen en er dient € 34.900,- afgetikt te worden. Vervolgens komen daar de BTW en BPM nog bij…

Er mag dus gerust van uitgegaan worden dat de Abarth 695 Tributo Ferrari minstens twee, zo niet bijna tweeënhalf keer zo duur is als de normale Abarth 500 die vanaf € 21.990,- is de boeken staat. Daar krijgen de vijftien nieuwe eigenaren dan ook zeker iets voor terug. Allereerst een opgevoerde 1.4 naar 180 pk en 230 Nm waarmee in minder dan zeven seconden naar de 100 km/h geaccelereerd kan worden, terwijl een aangepast onderstel de al puike prestaties van de Abarth 500 nog verder heeft aangescherpt.

Scuderia Red
Ferrari500Binnenin hebben Abarth en Ferrari helemaal uitgepakt: dik geprofileerde sportkuipen van Sabelt, veel met leer beklede panelen dat afgewisseld wordt met koolstofvezel en terugkerende accenten in de kleur van de carrosserie. Het palet bestaat uit vier tinten: Giallo Modena (geel), Blu Abu Dhabi (blauw), Grigio Titanio (grijs) en uiteraard Scuderia Red, de exclusieve rode kleur van Ferrari. Achter het stuurwiel bevinden zich de schakelflippers van de MTA-transmissie welke de aandrijfkrachten uiteindelijk bij de 17 inch wielen laat uitkomen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model