Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws:  Formule 1-serie

Nieuws: Formule 1-serie

​Titel en releasedatum voor Formule 1-serie van Netflix

21.02.2019

Aan films en series over snelle auto's geen gebrek op Netflix. Echter op het aangekochte 'Senna' na (must see!) heeft de streaminggigant geen kijkmateriaal over de Formule 1. Maar daar komt binnenkort verandering in.

Aanvankelijk luidde de naam nog 'Untitled Formula 1 Project' maar inmiddels is er een officiële titel, namelijk 'Formula 1: Drive to Survive'. Dit is nog niet aangepast op Netflix zelf, maar wanneer je de daadwerkelijke titel van de F1-serie op Google loslaat, word je zo goed als direct doorverwezen naar de pagina waarop binnenkort deze 10-delige serie over het reilen en zeilen binnen de (moderne) Formule 1 te kijken valt. De releasedatum is 8 maart, ruim een week voor de eerste Grand Prix van 2019, die van Australië.

Van rijders tot management
Waar 'Formula 1: Drive to Survive' precies over gaat? Daar moeten we vanzelf achter komen door simpelweg te kijken, maar uiteraard licht Netflix wel een tipje van de sluiter aan de hand van een synopsis. En die luidt als volgt: 'De snelheid, de druk, de concurrentie. Ervaar de wereld van de Formule 1: van de coureurs tot de eigenaars, van de cockpit tot het managementkantoor.'

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model