Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru Crosstek Hybrid

Nieuws: Subaru Crosstek Hybrid

Subaru presenteert XV/Crosstek (Plug-In) Hybrid

22.11.2018

Subaru is als automerk een dinosauriër. Terwijl de meeste merken enkel nog maar van elektrificatie kunnen dromen en de verbrandingsmotor stilaan aan het uitzwaaien zijn, presenteert het kleine Japanse merk nu pas z'n eerste auto waarmee valt te 'stekkeren'. Het gaat om de Crosstek Hybrid.

Subaru heft de Crosstek Hybrid, een plug-in in de VS aan de wereld voorgesteld. Ter verduidelijking: de Crosstek is voor de Amerikanen wat de XV voor ons is. Evengoed is het nog niet zeker of de eerste plug-in-Subaru de oversteek zal maken.

Summiere info
Zo wel, weet dan alvast dat de XV/Crosstek Hybrid beschikt over een 2.0 liter boxermotor die nauw samenwerkt met niet één, maar twee elektromotoren. Een CVT-automaat zorgt voor de overbrenging en enkel op stroom rijden kan over een afstand van 27 kilometer (bij een topsnelheid van 105 km/h). Tot zover ook meteen de beschikbare details. Vandaag de dag geen cijfers om over naar huis te schrijven (5 jaar geleden misschien), en we vragen ons dan ook af of we ons reeds zorgen moeten maken over Subaru's toekomst. In Europa, maar ook elders.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model