Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: De auto van morgen - 2015

Nieuws: De auto van morgen - 2015

Wat willen de Europeanen van de auto van morgen?

09.06.2015

Voor het derde achtereenvolgende jaar heeft AutoScout24 in heel Europa onderzoek gedaan naar de auto van morgen. Hoe denken Europeanen over autonoom rijdende auto’s, welke eigenschappen moet de auto van de toekomst volgens hen beslist hebben en hoe staan we tegenover alternatieve brandstoffen? Maar ook: wat vinden Europeanen van de ontwikkeling dat steeds meer steden autovrij worden en wie moet volgens hen betalen voor aanpassingen aan infrastructuur om grootschalig gebruik van elektrische auto’s mogelijk te maken?

Het zijn maar enkele van de vragen die door onderzoeksbureau GfK aan bijna 9.000 automobilisten uit Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Italië en Oostenrijk zijn gesteld. De uitkomsten zullen wij de komende maanden belichten in diverse persberichten.

Mocht u meer willen weten over het onderzoek 'de auto van morgen 2015', dan kunt u het complete onderzoeksrapport hieronder downloaden.

Onderzoeksrapport 'de auto van morgen 2015'

Benieuwd naar de resultaten van eerdere onderzoeken?

De auto van morgen 2013/2014

De auto van morgen 2011/2012

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model