Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Shell snelladen

Nieuws: Shell snelladen

Shelladen: 200 extra snelladers bij Shell-stations in Nederland

11.04.2019

Shell investeert de komende tijd fors in extra snellaadstations, waardoor het aanbod in Nederland van zulke stations zomaar met 20 procent toeneemt. Terwijl de accu wordt opgeladen, kan de bestuurder zich laven aan het uitgebreide fastfood-aanbod in de shop.

Denk je aan Shell, dan denk je aan tankstations waar je haar hartenlust benzine, diesel en LPG kunt tanken. Maar Shell wil zichzelf een groener imago aanmeten. Eerder deze week meldde het al dat het merk bomen gaat planten om de uitstoot van auto's te compenseren. Per liter betaalt de klant daarvoor vrijwillig een cent extra. Nu gaat Shell ook 200 snellaadstations plaatsen. Dat meldt tankpro.nl.

Jaguar I-Pace
Goed nieuws voor mensen met een elektrische auto: dat betekent dat het aanbod van snellaadstations zomaar met 20 procent toeneemt. De elektriciteit zou volgens Shell afkomstig zijn van groene energiebronnen. En de elektrische rijder met zijn Kia e-Niro of Jaguar I-Pace? Die moet tijdens het wachten proberen om niet te zwichten voor het uitgebreide aanbod aan fastfood. Want niets is lekkerder dan zo'n fijn kroketje ...

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model