Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: ​Opsteker voor Jaguar: bestverkochte automerk in december

Nieuws: ​Opsteker voor Jaguar: bestverkochte automerk in december

​Opsteker voor Jaguar: bestverkochte automerk in december

10.01.2019

Voor wie het heeft gemist: het Jaguar Land Rover-concern verkeert in mineur. De verkopen hebben een enorme duikvlucht gemaakt. Met name in China moest het klappen incasseren. Maar gelukkig is er de Nederlandse bedrijfstak dat soelaas komt bieden. Afgelopen december althans.

Want wat blijkt: Jaguar was vorige maand zomaar eventjes het bestverkochte merk van ons land. Dat gebeurt niet vaak. Liefst 2.651 nieuwe 'Jags' werden er in de laatste maand van 2018 geregistreerd. Een schijntje vergeleken met een gewone maand op de Aziatische markt natuurlijk, maar dat doet er eventjes niet toe. Alle beetjes helpen in tijd van nood en gun Jaguar (Nederland) het pleziertje.

i-Pace
Over heel 2018 verkocht Jaguar in totaal 4.626 nieuwe auto's in ons land, een record en wat tevens aangeeft hoe uniek het verkoopaantal in december is. Meer dan de helft van de totale jaarverkoop in één maand, en het is allemaal te danken aan de elektrische i-Pace (en onze overheid die vooralsnog het beste voorheeft met de EV). Om extra aan te duiden hoe belangrijk de elektrische SUV voor Jaguar Nederland is: van de 4.626 Jaguars die er in 2018 over de toonbank gingen in Nederland, betrof het 3.495 keer een i-Pace.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model