Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Tesla Model 3 Performance

Nieuws: Tesla Model 3 Performance

Tesla: 'Laad zoveel als je wilt met je Model 3, het is gratis'

09.08.2018

Tesla doet iets terug voor de perikelen rond de productie van de Model 3. Het opladen van de accu's is gratis en onbeperkt.

Model S- en X-bezitters genoten al van dit aantrekkelijk voordeel van het rijden van een Tesla en nu dus ook zij die Model 3 rijden of gaan rijden. Oftewel, ook bestaande eigenaren komen in aanmerking voor gratis tanken.

Enkel de zon gaat voor niets op
Wel zijn er enkele voorwaarden van kracht, zoals gewoonlijk. Zo is stroom tappen met je Model 3 enkel kosteloos en ongelimiteerd wanneer er geladen wordt via het Supercharger-netwerk van het merk én de aangekoppelde uitvoering een Performance is.Dat eerste zal niet zo snel alsnog op boze tongen stuiten, maar dat laatste…? De Model 3 Performance staat immers nog maar net in de prijslijsten (bestaande rijders zijn er zodoende amper), maar bovenal kost deze topuitvoering bijna het dubbele van de instapversie. Het prijsverschil tussenbeide bedraagt liefst 29.000 dollar! De Model 3 Performance is er vanaf 64.000 dollar. Al was dit onlangs nog 78.000 dollar. Kortom, nogal een dode mus van Tesla? Ligt eraan. Niet voor wie een Model 3 Performance heeft besteld.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model