Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Supra

Nieuws: Toyota Supra

Toyota Supra ook op Goodwood nog altijd in een velletje

10.07.2018

Het Goodwood Festival of Speed is een van de gaafste autofeesten. Vrijwel nergens anders tref je zoveel exotische bolides op een kluitje en hoor je zoveel pk's brullen. Wie er alle bezoekersdagen rondstruint, keert tijdelijk halfdoof naar huis. Nogal wiedes dat Toyota daar ook bij wil zijn met de nieuwe Supra. Echter de veelbelovende sportcoupé draagt altijd nog wel een velletje helaas.

Leuk dat Toyota de nieuwe Supra meeneemt naar Goodwood. Die auto past immers perfect tussen het overige pluimage op vier en twee wielen. De nieuwe Supra komt zelfs nog even in actie, beloven de Japanners. Echter wie hoopt op een simultane onthulling komt van de koude kermis thuis: nog altijd zal de Supra gedrapeerd zijn in een camouflageprintje. En dergelijke praktijken beginnen langzamerhand een beetje als een dode mus te voelen.

Pappen en nathouden
Super-enthousiast zijn we over de nieuwe Supra. Vanaf de eerste geruchten dat de iconische Japanner zou terugkeren. De reeds gelekte specificaties lieten ons nog verder naar het puntje van de stoel schuiven. De onthulling zou nabij moeten zijn, kan niet anders. Maar inmiddels zijn we opnieuw maanden verder en heeft Toyota nog altijd niet het doek getrokken van de Supra. Ook in Goodwood is het opnieuw pappen en nathouden. Waar wacht men nog op?!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model