Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Hyundai Tucson

Nieuws: Hyundai Tucson

Prijzen voor vernieuwde Hyundai Tucson

11.12.2018

Afgelopen zomer voorzag Hyundai de Tucson van een opgefriste voor- en achterzijde en zelfs een compleet nieuw dashboard. Nu nadert de showroomintroductie. En daar horen deze prijzen bij.

Bijna het gehele Hyundai-gamma in Europa is kakelvers aan de hand van compleet nieuwe modellen of een facelift. De Tucson hoort daar spoedig ook toe via updates aan het design, de veiligheid en op het gebied van connectiviteit. Zelfs een herontworpen dashboard dat meer in lijn ligt met de nieuwste Hyundai's hoort daartoe, een bijzonderheid bij slechts een facelift. Kortom, het mocht wat kosten. Maar gelukkig berekent Hyundai dat niet door aan de klant. De prijzen blijven namelijk zo goed als onveranderd.

Prijzen
De nieuwe Hyundai Tucson is er voor € 32.995,-. In de stompe neus hangt dan de nog altijd 132 pk sterke 1.6 GDI-benzine in de i-Drive-uitvoering en met voorwielaandrijving. De 1.6 T-GDI, goed voor 177 pk dankzij een turbo, kent een vanafprijs van € 40.995,- voor de Comfort-uitvoering met DCT-automaat. Met vierwielaandrijving ligt de meerprijs maar liefst € 8.000,- hoger. Dieselen is mogelijk met de 1.6 CRDi. Ook die heeft normaliter een handbak en voorwielaandrijving. De prijs bedraagt in dat geval € 35.995,-. Voorzien van automaat en in de Comfort-uitvoering kost de vernieuwde Tucson minstens € 41.995,- en de mild-hybrid, de R2.0 CRDi met automaat en 4WD, staat in de boeken voor € 56.995,-.

Uitrusting
Uiteraard claimt Hyundai dat de standaarduitrusting zeer compleet is, maar verder dan cruise control met snelheidslimiet, mistlampen en een stuurwiel en versnellingspookknop in lederlook komt het merk niet in de opsomming. Luxer is sowieso de Comfort-uitvoering. Die bevat ook een USB-aansluiting voor de tweede zitrij, een draadloze oplaadaansluiting voor de mobiele telefoon, Forward Collision-avoidance Assist (FCA) en – alleen in combinatie met automatische transmissie – Adaptive Cruise Control. Tot slot is de topversie Premium nog voorzien van Around View Monitor, grootlichtassistent, een Krell Premium-audiosysteem en full LED-verlichting.Wanneer de vernieuwde Hyundai Tucson precies bij de dealer staat is onbekend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model