zonder beelden
AutoScout24
AutoScout24 Magazine

Artikel gepubliceerd op 30.05.2008

ww2.autoscout24.nl?article=75452

Nieuws: Jeep Compass & Dodge Caliber

Caliber & Compass als Startech Editions

De Dodge Caliber en Jeep Compass krijgen allebei een speciale Startech-behandeling. Van ieder model zijn er slechts 35 stuks met dit exclusieve pakket verkrijgbaar. De Duitse tuner neemt de Caliber aan de buitenkant onderhanden, terwijl de Compass juist aan de binnenzijde wordt opgeleukt.


Jeep Compass
Jeep CompassDe Jeep Compass Startech Edition is gebaseerd op de 2.4 liter Sport met handgeschakelde vijfversnellingsbak. De lederen afwerking op de deurpanelen en de lederen middenarmsteun, geven het interieur van de Compass net even wat extra's. Het Startech-pakket bevat bij de Jeep ook een sportievere pookknop, speciale Startech-luidsprekerringen, aluminium deurvergrendelingsknoppen en een comfortabele voetsteun voor de bestuurder. Aluminium pedalen en een andere mattenset moeten de Compass Startech Edition meer sportiviteit laten uitstralen.

Dodge Caliber
Chrysler CaliberStartech heeft zich bij de Dodge Caliber met zowel met de buitenzijde als de binnenzijde bemoeit. De grote voor- en achterspoiler, zij-skirts en de forse achterbumper springen meteen in het oog. Over de wijzigingen aan de binnenkant kunnen we kort zijn. Het interieur van de Dodge Caliber Startech Edition heeft dezelfde behandeling ondergaan als de Compass. Het complete Startech-pakket voor de Caliber is € 4.000,- waard.

Geen meerprijs
Sta je zojuist op het punt een Caliber of Compass aan te schaffen? Haast je dan spoedig naar de dealer, want voor deze extra's rekenen beide fabrikanten helemaal niets.