zonder beelden
AutoScout24
AutoScout24 Magazine

Artikel gepubliceerd op 02.09.2013

ww2.autoscout24.nl?article=378293

Nieuws: Fiat Panda 4x4 Antartica

Panda 4x4 viert dertigste verjaardag

Met een limited edition genaamd Antartica viert Fiat de 30ste verjaardag van de Panda 4x4. In 1983 zag de vierwielaangedreven benjamin het levenslicht om in de afgelopen drie decennia maar liefst 400.000 maal van de band te rollen. Een mijlpaal om bij stil te staan.

Op de Fiat-stand in Frankfurt zullen de Italianen uitgebreid stilstaan bij het dertig jarige jubileum van de compacte vierwielaangedreven Panda. Een model dat door de jaren heen zijn sporen heeft verdiend en het in diverse vergelijkingen zelfs van veel grotere en duurdere 4x4's wist te winnen.

Zwart-wit-oranje

Om zijn 30ste verjaardag luister bij te zetten presenteert Fiat de Panda 4x4 Antartica. Een naamstelling dat het model te danken heeft aan zijn witte kleurstelling welke wordt geaccentueerd door oranje detaillering en een zwart dak dat voor het nodige contrast moet zorgen. Fris, maar feitelijk weinig bijzonders voor een gelimiteerde uitvoering. Het is dat Fiat ook binnenin nog wat oranje accenten heeft aangebracht, anders was de uitvoering wel heel minimaal.