zonder beelden
AutoScout24
AutoScout24 Magazine

Artikel gepubliceerd op 24.07.2013

ww2.autoscout24.nl?article=370691

Nieuws: Fiat 500

Waterpret met de Fiat 500

Met een ludieke marketingstunt probeert Fiat de iconische 500 onder de aandacht te brengen. Deze varende Italianen doen dienst tijdens het U.S. Open of Surfing om het merk Fiat in Amerika sterker op de kaart te zetten.

Het is ongetwijfeld bekend dat Fiat graag een stevige voet aan Amerikaanse wal wil hebben. Sinds 2011 is het merk weer terug in het land van de onbegrensde mogelijkheden en tot op heden is dat een uitstekende stap geweest. De Amerikanen staan de Fiat 500, en dan vooral de Abarth-tjes, in grote getale al op te wachten aan de kade; iedere maand worden er weer meer verkocht en het is zelfs dankzij de Amerikaanse markt dat het merk nog kan blijven glimlachen. In Europa gaat het namelijk niet zo denderend met Fiat, en dus blijven de Italianen de Amerikanen enthousiasmeren met ludieke acties als deze grappige waterratjes.

500L
Hoe de technische kant van de 500-jetski's er uitziet vertelt Fiat niet, enkel dat ze stuk voor stuk 'erg krachtig' zijn en 'louter ter vermaak van de bezoekers van de openingsdag van het surf-event in Californië'. Er zou zelfs een heuse boot zijn op basis van de Fiat 500L.