zonder beelden
AutoScout24
AutoScout24 Magazine

Artikel gepubliceerd op 14.01.2013

ww2.autoscout24.nl?article=332267

Nieuws: Range Rover Evoque

Evoque Sicilian Yellow Limited Edition

Je moet het maar durven: een Range Rover Evoque bestellen in deze gelimiteerde Sicilian Yellow Limited Edition. Als je hem dit voorjaar in ontvangst neemt geeft het wellicht een zomers gevoel, maar om nu enkele jaren lang in een knalgele Evoque rond te gaan rijden...

Hoe dan ook, Land Rover Nederland haalt er 24 exemplaren van het speciale model naar Nederland. Deze Silician Yellow Limited Edition is gebaseerd op de Dynamic Plus-uitvoering en leverbaar als vijfdeurs en Coupé. Meest opvallend is uiteraard de banaangele lak die wordt gecontrasteerd door het Black Design Pack. Het interieur is uitgevoerd met Ebony-leder met niet alleen gele stiksels, maar ook aluminium sierlijsten uitgevoerd in deze opvallende kleur.

Black Design Pack
De Evoque Sicilian Yellow Limited Edition vormt tevens het debuut van het nieuwe Black Design Pack dat vanaf april 2013 als optie verkrijgbaar zal zijn. Het Black Design Pack komt alleen beschikbaar op de Dynamic-uitvoeringen en omvat een Sport-achterspoiler, donkere koplampbehuizingen en mistlampen vóór, "Range Rover"-woordmerk in Black, heldere achterlichten, 20 inch lichtmetalen velgen in Gloss Black, bumpersecties in Santorini Black en donker getinte uitlaateindstukken.

Twee motoren
De Range Rover Evoque Sicilian Yellow Limited Edition is beschikbaar met twee motoren: de SD4 met 2.2 liter diesel, goed voor 190 pk, en de Si4 met de 240 pk sterke 2.0 liter benzinemotor. Beide motoriseringen zijn gecombineerd met een zestraps automatische transmissie en vierwielaandrijving. De prijzen worden later bekend gemaakt.