zonder beelden
AutoScout24
AutoScout24 Magazine

Artikel gepubliceerd op 27.02.2012

ww2.autoscout24.nl?article=276324

Nieuws: Citroën DS3 Ultra Prestige

Prijskaart voor Citroen DS3 Ultra Prestige

De bijzonder uitgeruste DS3 Ultra Prestige is vanaf heden te koop, maar niet voordat daar een prijskaartje aan werd gehangen. Welnu, Citroën heeft deze gezet op € 27.290,-.

Ruim 27 mille voor een B-segmentauto is geen koopje, maar de DS3 Ultra Prestige is dan ook niet zomaar een DS3. Deze Citroën onderscheidende zich volgens de maker van andere DS3's door luxe materialen, chique details en het DS-logo dat op diverse creatieve manieren is verwerkt. Motorisch is er keuze uit de 1.6 VTi-benzine met 120 pk waarvoor de basisprijs wordt gevraagd en de 1.6 THP-turbobenzinemotor met 155 pk. Die uitvoering is te koop vanaf € 28.790,-.

Anders dan anderen
Citroen DS3 Ultra PrestigeDe exclusieve aankleding komt zoal tot uiting is de speciale 17 inch Bellone-velgen in glanzend antraciet en voorzien van een zwarte naafdop en het hoogwaardig leer met Confection Bracelet-motief, een horlogebandstructuur. Het kleurverloop van wit naar zwart is bovendien uniek. Verder is de DS3 Ultra uitgerust met een dashboardpaneel dat is bekleed met een witte strook leder waarin het DS-logo is verwerkt en witte tellers van het instrumentarium. Het Pack Dark Chrome dat onder meer bestaat uit zijstootstrips, een lijst boven de achterste kentekenplaat en mistlampomlijsting, is optioneel te bestellen.
Waarvoor je niet extra in de buidel hoeft te tasten is het MyWay-navigatiesysteem met Bluetooth, eTouch, stoelverwarming, parkeersensoren achter, een middenarmsteun, een regen- en lichtsensor, een hifisysteem met subwoofer, elektrisch inklapbare en verwarmbare buitenspiegels en automatische airconditioning.