zonder beelden
AutoScout24
AutoScout24 Magazine

Artikel gepubliceerd op 26.01.2012

ww2.autoscout24.nl?article=271503

Nieuws: MINI Countryman Carver

Speciale MINI Countryman voor Nederland

De concurrentie zal er niet wakker van liggen, maar met vorig jaar ruim 1200 verkochte exemplaren heeft MINI geen klagen over het verloop van de Countryman in ons land. Als dank lanceert de fabrikant nu een extra luxe en stoere uitvoering, speciaal voor Nederland.

De Countryman Carver is volgens MINI een aansprekende, extra stoere uitvoering met een rijk aangekleed exterieur en interieur. Standaard beschikt het speciale model over onder meer het MINI navigatiesysteem, MINI Connected, een multifunctioneel sportstuur, sportstoelen deels bekleed met leder, een regen- en lichtsensor, een chroom line interieur en een achterspoiler. Bovendien rolt de Countryman Carver op 17 inch wielen in 5 Star Double Spoke design.

Prijzen
Motorisch is er keus uit de 98 pk sterke One, de dieselende One D met 90 pk en de Cooper-versies (benzine/122 pk, diesel/112 pk). Prijzen beginnen bij 26.975 euro voor de Countryman One Carver en de Countryman Cooper Carver is er vanaf 29.795 euro. Begin maart is de dealerintroductie.