zonder beelden
AutoScout24
AutoScout24 Magazine

Artikel gepubliceerd op 31.10.2011

ww2.autoscout24.nl?article=256389

Nieuws: Honda CR-V

Productiemodel Honda CR-V laat zich zien

Eerder maakten we al kennis met de nieuwe CR-V via een conceptcar en uitgelekte patenttekeningen. En nu krijgen we het productiemodel van Honda’s SUV naakt gepresenteerd. Deze eerste foto komt via een achterdeurtje. De officiële onthulling staat pas over een maand gepland, en wel op de LA Auto Show.

Met voorafgaand een realistische conceptversie kende de nieuwe Honda CR-V wezenlijk ook niet echt geheimen meer. De aanpassingen ten aanzien van het showroommodel zijn zelfs zeer beperkt; eigenlijk zijn alleen de koplampen, bumpers, grille en wielen wat anders.

Grote 4-cilinders
Over de motoren heeft Honda tot op heden nauwelijks informatie vrijgegeven, maar reken op z´n minst op een 2.4 liter viercilinder benzine en - voor de Europese markt - een 2.2 liter diesel. Twee motoren die we al geruime tijd kennen, maar ongetwijfeld krachtiger en zuiniger worden. Mogelijkerwijs staan er daarnaast nog compactere viercilinders op het menu, maar daarover toch echt meer over een maand tijdens de officiële presentatie in LA.

Herfst 2012
Nu al enthousiast geworden van de nieuwe CR-V? Dan moet je nog wel enige geduld hebben. De nieuwe CR-V wordt hier pas in de herfst van volgend jaar verwacht. Honda wil zich klaarblijkelijk eerst volledig kunnen richten op de nieuwe Civic.