zonder beelden
AutoScout24
AutoScout24 Magazine

Artikel gepubliceerd op 13.09.2011

ww2.autoscout24.nl?article=247415

Nieuws: Aston Martin V8 Vantage Special Edition

Aston Martin V8 Vantage Special Editon

Met een Special Edition zet Aston Martin de V8 Vantage in het zonnetje. De auto is speciaal voor Europa van een aantal bijzondere designfeatures voorzien.

De toevoeging 'Special Edition´ aan de reeds exotische benaming, duidt op de afwerking in een zwarte metaallak, gecomplimenteerd met een zilverkleurige omlijsting van de grille. Het model rust op zilverkleurige 7-spaaksvelgen en is voorzien van grijze remklauwen. De stijlvolle kleurencombinatie komt ook in het interieur terug. Daar hoort een met Alcantara bekleed stuurwiel tot de specifieke uitrusting, naast een zwart lederen aankleding met contrasterende zilverkleurige stiksels. Het instrumentarium is grijs gelakt en antraciet is de tint van de middenconsole.

Technisch identiek
Onderhuids blijft alles zoals het was - een 426 pk en 470 Nm sterke 4.7 liter V8 wordt gekoppeld aan een handbediende zesbak (een automaat is er tegen een meerprijs) voor een top van 290 km/h en een acceleratietijd van 4,9 tellen. Veel bedenktijd is er echter niet. Je kan hem alleen bestellen van 13 tot 30 september.