zonder beelden
AutoScout24
AutoScout24 Magazine

Artikel gepubliceerd op 23.03.2011

ww2.autoscout24.nl?article=215697

Nieuws: Chevrolet Colorado

Chevrolet onthult Colorado

Chevrolet heeft een nagelnieuwe pickup onthuld. Het is weliswaar nog een conceptcar, maar de auto zal nagenoeg ongewijzigd in productie gaan. Wayne Brannon, de hoge baas van Chevrolet in Europa laat weten dat de pickup ook interessante mogelijkheden biedt voor Europa.

Het zijn nog vage statements, maar Brannon geeft hiermee wel aan dat Chevrolet Europe brood ziet in de pickup. Nu Volkswagen met succes de Amarok ook in Europa heeft gepresenteerd ziet Chevrolet zijn kansen schoon. De Amerikanen hebben een decennialange ervaring op het gebied van deze zogenaamde 'trucks' en weten als geen ander aan welke eisen de voertuigen moeten voldoen.

Design
Achteraanzicht van de grote pick-upDe Colorado concept is in alle opzichten een sterk Chevrolet-design. De krachtige lijnen, stoere bollingen en kenmerkende Chevrolet-grille laten over zijn afkomst geen enkel misverstand ontstaan. Het praktische karakter is bij een pickup belangrijker dan bij welke andere personenauto ook. De Colorado is dan ook voorzien van tal van opbergvakken in het interieur waaronder een afsluitbaar compartiment voor waardevolle spullen en een groot, tweedelig handschoenenkastje. Meer details over het productiemodel zullen later dit jaar bekendgemaakt worden. Dan zullen we ook meer horen over de Europese plannen met de Colorado. Of het model dan ook naar ons land zal komen is momenteel onbekend.

Bekijk ons aanbod Chevrolet Pick-ups