Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mini John Cooper Works Clubman en Countryman

Nieuws: Mini John Cooper Works Clubman en Countryman

Nieuwe Mini John Cooper Works Clubman en Countryman een klap sterker

16.05.2019

Dat is nog eens een vermogensstap … Mini introduceert nieuwe versies van de John Cooper Works Clubman en Countryman. En die zijn 75 pk sterker dan voorheen!

Ze worden aangedreven door een 2,0 liter viercilinder turbomotor met 306 pk en 450 Nm. In de John Cooper Works Clubman kun je daarmee in 4,9 seconden van stilstand naar 100 km/h sprinten (was 6,3 seconden). De grotere, zwaardere Countryman doet daar 0,2 seconden langer over. Beide zijn elektronisch begrensd op 250 km/h.

Launch control
De John Cooper Works-modellen zijn standaard voorzien van vierwielaandrijving en een achttraps automaat. Die laatste is uitgerust met een lanceerfunctie en kan met schakelflippers achter het stuur zelf worden bediend. Uiteraard heeft Mini ook een strakker afgesteld onderstel, opgewaardeerde remmen, sperdifferentieel en sportuitlaat aan de mix toegevoegd.

Standaard 18-inch
De uiterlijke verfraaiingen spreken uiteraard voor zich: strepen, spoilers, grotere luchtinlaten. Mini monteert 18-inch lichtmetalen wielen in Black Grip Spoke-design. Andere wielen in de maten 18- en 19-inch zijn ook leverbaar. In het interieur vinden we met leer beklede sportstoelen, een met leer bekleed sportstuur en natuurlijk een overdaad aan rode stiksels.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model