Uw goedkoopste autofinanciering

Waarom ING?
  • Aflossen in een vooraf afgesproken periode
  • Korting op de rente
  • Extra aflossen is boetevrij
Uw auto gevonden?
  • Profiteer van de verlaagde rente
  • Extra aflossen is boetevrij
  • Leen vertrouwd bij uw eigen bank

Autolening voor de aankoop van uw droomauto

Is uw huidige auto te oud, te klein, niet sterk genoeg of heeft u nog geen auto, dan is dit het perfecte moment om een nieuwe of tweedehands auto te kopen. Maar hoe financiert u die aankoop? Wie niet over genoeg geld beschikt, kan eventueel een autolening overwegen.

Autolening bij een bank of autodealer

Autoverkopers bieden vaak een totaalpakket aan, dat bestaat uit een auto met alle opties en een autolening / autofinanciering via de bank van het merk (voor dealers) of een derde kredietinstelling (voor onafhankelijke verkopers). Het is belangrijk de voorwaarden van de verschillende autoleningen met elkaar te vergelijken, zodat u zeker bent dat u tegen de beste voorwaarden leent. Het aanbod van uw dealer is immers niet altijd de beste keuze. U kunt de aankoop van uw volgende auto ook financieren door middel van een lening bij uw bank of een andere kredietinstelling. In de sectie Auto financiering van AutoScout24 kunt u gratis en eenvoudig een vrijblijvende offerte voor de financiering van uw droomauto opvragen.

Klik hier voor meer informatie over autoleningen

Autolening voor een nieuwe of gebruikte auto

Meestal is het rentepercentage voor de lening van een occasion die jonger is dan 2 jaar identiek aan die van een nieuwe auto, aangezien de bank van oordeel is dat het voertuig voldoende waarborg biedt. Indien de occasion ouder is dan deze 2 jaar, heeft de bank de neiging om de autolening te beschouwen als een persoonlijke lening, en gaan de rentepercentages snel omhoog. Deze kunnen bovendien ook sterk schommelen afhankelijk van het geleende bedrag.

Hoe vraagt u uw autolening aan?

Aarzel niet om de rentevoorwaarden en dus ook de maandelijkse afbetalingen met elkaar te vergelijken. Bepaalde banken of kredietinstellingen bieden betere voorwaarden aan, afhankelijk van de leeftijd van het voertuig, de duur van de lening of de waarde van de auto.

Aanvragen voor autoleningen zijn uiteraard gratis en niet-bindend.

Na een paar uur weet u of de kredietinstelling de autofinanciering weigert of toekent. Indien ze u wordt toegekend, moet u een aantal documenten doorsturen, zoals een kopie van uw loonstrook en de aankoopfactuur van de auto.

De financieringsinstelling betaalt de garage waar u de auto hebt gekocht het bedrag uit of stelt u een gecertificeerde bankcheque ter beschikking, die u aan de verkoper moet verstrekken.

En vergeet nooit dat "Geld lenen ook altijd geld kost"

Door u gekozen occasion:

Geen occasion geselecteerd  


Uitgebreid zoeken